Geef deze koptelefoon een kans

Muziek is puur vermaak. Het kan ontspannen of activeren. Er zijn veel soorten muziek en ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier. Muzieksmaak is een subjectief gevoel, niet iedereen houdt van dezelfde muziek. Muziek is ook een veel grotere beleving dan alleen naar toontjes en klanken luisteren. Het brengt reizigers veelgevraagde rust en uitschakeling. Het hebben van een goede koptelefoon zal het reizen een stuk prettiger maken. Daarnaast heeft muziek een enorme markt voor muzikanten, popsterren en de evenementenbranche. Al met al geeft een nieuwe koptelefoon ruimte voor een nieuwe invulling van deze markt. In dit artikel gaan we vertellen over een koptelefoon die meer mainstream aandacht verdiend.

Voor games

De HyperX Cloud II koptelefoon is ideaal voor het spelen van games. De geluidskwaliteit is uitermate goed en de oorkussens voelen comfortabel aan. Je zal met deze koptelefoon geen last krijgen van je oren. Met name voor schietspellen is de koptelefoon geschikt doordat je met goed geluid uitstekend kan horen waar tegenstanders zich verstoppen. Het opvallende aan deze headset is dat het bestand is tegen de tand des tijds met een gemiddelde levensduur van ten minste vijf jaar. Met een HyperX Cloud II kan je sowieso voor een lange poos moeiteloos met je teamgenoten communiceren en jezelf de beste game-ervaring leveren.

Muziek luisteren met de HyperX

Een HyperX is ideaal om mee muziek te luisteren. De HyperX Cloud II heeft verschillende modellen, namelijk een model voor telefoons en controllers met een 3.5 mm AUX aansluiting en een model met een USB aansluiting en mix-amp. Deze staat je toe om snel te schakelen tussen telefoneren en het beluisteren van muziek. Doordat je de microfoon los kan koppelen van de koptelefoon kan je in het ene moment muziek luisteren en het volgende moment telefoneren. De HyperX sluit goed af zonder noise cancelling. Opeens zal je doorhebben dat je geroepen wordt en dat je dit niet hoort vanwege deze koptelefoon.

Entertainment in je oren

Door een koptelefoon te gebruiken kun je in alle rust van veel dingen genieten. Muziek is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar je kan ook opten voor audio boeken, gesproken cursussen en films en series op je telefoon. Bekijk ons laatste bericht over de shows waaruit je kan kiezen. Download je serie of film op je telefoon en dan kun je deze in de auto, bus of het vliegtuig gewoon offline bekijken met een koptelefoon zoals de HyperX Cloud II. Voordat je het weet en je überhaupt een oog dicht deed heb je je bestemming bereikt.